top of page
  • Obrázek autoraLucie

Témata dalších víkendů (leden - červen)

Aktualizováno: 27. 10. 2019

Na intranetu v sekci TERMÍNY najdete přesné a podrobné rozvrhy zatím prvních 3 víkendů, tedy včetně listopadu a prosince.


Leden až červen zatím ještě ladíme s hostujícími lektory i interně, ale na listopadovém víkendu už pro vás budeme mít i zbytek rozvrhů.


Prozatím avizujeme témata víkendů:


LEDEN - historie a filosofie jógy (Bára Sojková), první pomoc (11.1. odpoledne - povinná), páteř (ALV), síla, stabilita, mobilita, flexibilita (Lucie)


BŘEZEN - anatomie a biomechanika, spirální dynamika - HK, hrudník, hlava (Petra Zbuzková), hrudník, HK (ALV), metodologie a sestavování lekcí (ALV)


DUBEN - historie a filosofie jógt (Bára Sojková), bandhy (ALV), hrudník a HK (ALV), metodologie a sestavování lekcí (ALV)


KVĚTEN - Feldenkraisova metoda - hrudník, HK (Lenka Kýrová), mindfulness a empatická komunikace (Honza Burian), trauma-sensitivní jóga (Šárka Soudková), ájurvéda (Lucie)


ČERVEN - ájurvéda (Lucie), specifika individuálních lekcí (Lenka Nezvalová, Lucie), podnikatelské a právní aspekty lektorské práce (ALV), hlava (Alice), střed těla (Veronika), metodologie a sestavování lekcí (ALV)


ČERVENEC - prezentace závěrečných prací + několik vedených lekcí (ALV)


Photo by Renáta-Adrienn on Unsplash


31 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
  • Facebook - Gray Circle
  • Instagram - Gray Circle
bottom of page